Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u blizini Varaždina

Maloljetnik 18-godišnjaka nožem ubo u trbuh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni mladić (17) nožem je u trbuh ubo 18-godišnjaka u tučnjavi skupine mladića koja se jučer u 1,40 sati dogodila u Školskoj ulici u Svetom Iliji, u blizini Varaždina, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Petorica mladića u dobi od 16 do 20 godina u Školskoj ulici u Svetom Iliji remetili su javni red i mir. Pod utjecajem alkohola su galamili, međusobno se vrijeđali, a zatim se i fizički obračunali, pri čemu je 17-godišnjak godinu dana starijeg mladića nožem ubo u trbuh. Ranjeni 18-godišnjak prevezen je u varaždinsku Opću bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Protiv 17-godišnjaka zamjeniku općinskoga državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnijet će se kaznena prijava zbog ubojstva u pokušaju, a protiv ostalih mladića Prekršajnom sudu u Varaždinu optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćila je varaždinska policija. (HIna)

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene