Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac prijavio nestanak

Maloljetni brat i sestra nestali iz parka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni brat i sestra u dobi od 13 i 14 godina nestali su proteklu nedjelju oko 16 sati iz parka u Zagrebu, u Vukovarskoj ulici. Otac djece pola sata nakon nestanka slučaj je prijavio policiji.

Očevici tvrde da je djecu muškarac s putnom torbom odvezao u nepoznatom smijeru, piše Jutarnji list. Prije nestanka brat i sestra rekli su ocu kako se idu naći s prijateljima, a otac sumnja da iza nestanka djece stoji njihova majka, s kojom je razveden. Majka djece živi u Makarskoj, a otac se nadao kako će u nedjelju navečer djeca ići kod nje. No, Jutarnji list navodi kako je majčina kuća u Makarskoj zaključana, a djecu nitko nije vidio.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Kada su se prije šest godina roduitelji razveli, sud je djecu dodijelio majci koja je s djecom nastavila živjeti u roditeljskoj kući u Makarskoj. Otac se želio nastaviti brinuti za djecu te je dolazio u Makarsku, no bivša supruga ga je sprečavala da vidi djecu. Sud je nakon šest godina djecu dodijelio ocu i zabranio majci kontakt s djecom na godinu dana. Krajem lipnja, saznaviši sudsku odluku, djevojčica se bacila u more na makarskoj plaži, no na sreću je spašena.  

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene