Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta od 250 tisuća kuna

POLJAK NAM DOŠAO NA 'RADNO' LJETOVANJE Po hotelima krao novac i nakit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađen je i oduzet dio ukradenih predmeta te alat za koji se pretpostavlja da ga je koristio tijekom krađa.

Zbog provala u više hotelskih soba iz kojih je krao novac i nakit počinivši materijalnu štetu od 250.000 kuna makarska je policija uhitila 30-godišnjeg Poljaka protiv kojega su podnijeli kaznenu prijavu, doznaje se u utorak u policiji.

Pročitajte i ovo Makarska; ilustracija - 1 KONTROLA GRADSKE UPRAVE USKOK provjerava sporne projekte u Makarskoj, oglasio se HDZ: "Mi si ne uzimamo za pravo određivati tko treba biti uhapšen" Makarska; ilustracija - 4 Velike razlike Po razvijenosti prestigli veliki grad, no nisu svi zadovoljni: "Ubila me ova betonizacija"

Ako imate loših iskustava s kradljivcima na ljetovanju i želite ih podijeliti s čitateljima portala Dnevnik.hr možete to učiniti putem maila moj.report@novatv.hr.

Poljaka, koji je svoje "ljetovanje" odlučio provesti "radno" policija je nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičila da je tijekom lipnja na području Makarske i Brela u tri navrata provalio u više hotelskih soba. Ukrao je novac i razni nakit, čime je oštetio šesnaest stranih državljana, a počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 250 tisuća kuna.

Uhvaćen serijski lopov koji je krao po plovilima

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga te je pronađen i oduzet dio ukradenih predmeta te alat za koji se pretpostavlja da ga je koristio prilikom počinjenja kaznenog djela.

Osumnjičeni 30-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe, podnesena kaznena prijava nadležnome Državnom odvjetništvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene