Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamen na prsima u moru

Mafijaško ubojstvo u mirnom Zatonu? Mještane više ništa ne čudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska policija intenzivno istražuje ubojstvo muškarca čije je tijelo pronađeno kako pluta u moru kod dubrovačkog Zatona.

Pojavile su se informacije kako se zapravo radi o mafijaškom ubojstvu te kako je muškarcu, nakon što je ubijen, za prsa zalijepljen kamen koji ga je trebao držati na morskom dnu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Tijelo koje je isplutalo u Zatonu kraj Dubrovnika, pokrenulo je policiju krajnjeg juga - sumnja se na mafijaško ubojstvo. Iako se pretpostavlja kako se radi o državljaninu Kazahstana, identitet službeno još nije utvrđen. 'Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta kao i na utvrđivanju mjesta i okolnosti smrti', kaže Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

Policija posebno istražuje barku, na kojoj su navodno pronađene čahure metka, kao i automobil čeških registracijskih oznaka koji je ostavljen napušten u Zatonu, a kasnije uklonjen. Policija je ispitala i stanovnike. 'Prije tri dana su bili kod nas, pitali su me za informacije. Ja samr ekao da ne znam, da nisam ništa čuo', rekao nam je jedan od lokalnih stanovnika.

Mafijaško ubojstvo u mirnom Zatonu? Mještane više ništa ne bi čudilo. Iz policije priznaju - radi se u sumnjivoj smrti i već su kontaktirali i policije okolnih zemalja. 'Želimo naglasiti da je ostvarena šira međunarodna policijska suradnja sa susjednim zemljama, i s drugim zemljama putem Interpola, kako bi se razriješile sve okolnosti', kaže Gjenero.

Do sljedećih novih informacija policija će morati pričekati laboratorijske rezultate DNK analize.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene