Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucali na auto

Mafijaški obračun u Plovaniji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkiralištu kockarnice u Plovaniji za sada nepoznati napadači iz vozila su izrešetali Mercedes slovenskih registracija. Nagađa se da se radi o mafijaškom obračunu.

Pucnjava iz vatrenog oružja u Plovaniji nadomak slovenskoj granici na Bujštini uznemirila je mještane u petak uvečer nešto prije 21 sat, piše barkun.hr. U Mercedesu koji su izrešetali nepoznati napadači tek je bio sjeo, prema pisanju barkuna, 33-godišnji Danijel Čibarić iz Portoroža. Iako su prozorska stakla popucala pod kišom metaka, Čibarić je ostao neozlijeđen.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

'Bili smo na piću i krenuli smo prema autima. Tek što smo se udaljili nekoliko koraka jedan od drugog začuo sam pucnjavu. Sve je bilo gotovo u samo nekoliko sekundi. Kao na filmu', rekao je Gjin Zallaj iz Umaga. Mještani kažu da je očevid potrajao do kasno u noć. Danijel Čibarić je prije dvije godine završio u pulskom zatvoru zbog ucjene 53-godišnjeg Rajka Hrvatića, jednog od najbogatijih Slovenaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene