Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utopljen u Dravi

Mađari pronašli tijelo utopljenika iz Križnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarske vlasti su obavijestile hrvatsku policiju o pronalasku tijela nepoznatog muškarca.

Nakon što su sinoć mađarske vlasti obavijestile hrvatsku policiju da su u rijeci nedaleko mjesta Terezino Polje, uz lijevu obalu rijeke Drave, pronašli tijelo nepoznatog muškarca, potraga za Marijanom Matočecom (43) iz Križnice, koji se u nedjelju oko 19,30 sati utopio u rijeci i nestao u mutnoj vodi, službeno je obustavljena.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Kako mađarska vlast nema zabilježen slučaj utapanja na rijeci Dravi, a odjeća i drugi znakovi na tijelu utopljenika potvrđuju da se vjerojatno radi o Matočecu, tijelo utopljenika bit će prevezeno u Hrvatsku te će se nakon obdukcije utvrditi uzrok smrti i njegov identitet.

>> Rijeka: U moru pronašli tijelo dječaka

Otkako je rijeka odnijela Marijana Matočeca za njegovim tijelom četiri dana tragali su policija, ronioci, ribiči, prijatelji prirode, volonteri 'MP5Tima' Pitomača i mnogi drugi, a rijeka ga je odnijela gotovo 15 kilometara dalje od mjesta na kojem se utopio. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene