Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamionom odnijeli nekoliko paleta

Lopovi ukrali tonu umjetnog gnojiva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme je proljetnih radova u polju, a kako je seljacima isplata poticaja kasnila mnogi od njih na vrijeme nisu nabavili sav repromaterijal, pa je se posljednjih dana u slavonskim selima događaju krađe vreća s umjetnim gnojivom.

Do sada su kradljivci odnosili tek po koju vreću, a u Orahovici su, u noći od utorka na srijedu, opljačkali tvrtku. Nakon što su nasilno otvorili ulazna željezna vrata gospodarskog dvorišta u njega su ušli kamionom.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Nisu im smetali ni osvjetljeno dvorište ni prolaznici na državnoj cesti D2 koja se nalazi u susjedstvu. U dvorištu su pronašli viličar, bez problema ga pokrenuli i pomoću njega u svoj kamion utovarili nekoliko paleta umjetgnog gnojiva vrste NPK i KAN.

Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je ukradeno više od jedne tone umjetnog gnojiva te da šteta počinjena krađom iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Sjeme u vrećama nisu dirali. Za kradljivcima koji su nestali u mraku policija traga. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene