Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Lopovi odnijeli tonu pršuta, kobasica i slanine vrijednih 170.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznatom istarskom pršutaru Milanu Buršiću provalnici su odnijeli 1000 kilograma pršuta, ombola, kobasica i slanine. Vrijednost otuđenih proizvoda procjenjuje se na 170 tisuća kuna.

Jako nevrijeme, noć bez struje. Provalnici su slobodno utrčali u dvorište, a zatim obili vrata pršutarne. Alarm se nije oglasio. Ručnim viličarom iznijeli su tonu suhog mesa. Bez da itko od susjeda i kćeri koja je spavala u kući pored išta primjeti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Špek lopovi haraju sjeverom Bolje da ga nije vidio Drski lopov opelješio cijelu sušaru mesa: "Skoro me šlagiralo od muke"

Iznijeli su stotinjak pršuta, 40 panceta, 40 kilograma kobasica, 30 kilograma ombola. Njihovu vrijednost Milan na tržištu procjenjuje na oko 170.000 kuna.

>> Gladni lopov ukrao 200 kg pršuta i 180 kg paškog sira

Osim mesa, otuđili su i stalke za pršute, plinski top i set profesionalnih noževa od kojih svaki vrijedi 200 eura.

Sumnji u mogućeg počinitelja Milan nema. Zato se nada da će policija otkriti tko stoji iza ove pomno osmišljene akcije. Očevid je izvršen, s istraga se do pronalaska počinitelja nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene