Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje teško ozlijeđenih

Ljubuški: Poginula hrvatska slikarica Brigita Ostojić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska državljanka, slikarica Brigita Ostojić iz Ploča smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 23.00 sati dogodila u Ljubuškom, a dvije osobe zadobile su teže ozljede.

Kako su objasnili iz policija nesreća se dogodila skoro u samome središtu Ljubuškog kada je u opel astra dubrovačkih oznaka udarila fiat bravo također dubrovačkih prometnih pločica. Na licu mjesta poginula je vozačica opel astre Brigita Ostojić (44), poznata slikarica iz Ploča dok je njezin sedam godina stariji suprug zadobio teže tjelesne ozljede.

Vozač fiata M.M., iz mjesta Graba kod Ljubuškog, je također teže ozljeđen. Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja Ljiljanka Naletilića, očevid su obavili prometnici Policijske uprave Ljubuški, koji se još nisu oglasili o uzrocima tragedije. Kako navode, čekaju rezultate brojnih vještačenja i nalaz obdukcije. (HIna)

Pročitajte i ovo Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije Slika nije dostupna Motociklom usmrtio njemačku državljanku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene