Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu obiteljske kuće

Lisica napala i ugrizla 81-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Žlepčarima, u blizini Gračišća na Pazinštini, lisica je u dvorištu obiteljske kuće napala i za nogu ugrizla 81-godišnjaka, izvijestila je istarska policija.

Po policijskom izvješću, lisica je starca napala sinoć poslije 23 sata u dvorištu kad ju je, pošto je čuo psa kako cvili, pokušao otjerati vilama. No, lisica se zaletjela prema njemu, ugrizla ga za lijevu potkoljenicu i pobjegla iz dvorišta.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Bijesna lisica ušetala u dvorište i zavukla se pod auto

Po podatcima policije, jutros je u istom dvorištu vlasnik kuće zatekao dvije lisice, a jednu su ustrijelili lovci. Starac je liječničku pomoć zatražio u Pazinu, gdje su ga cijepili protiv bjesnoće. O napadu su obaviještene veterinarske i epidemiološke službe te Lovačko društvo "Kolinka" iz Gračišća. Još se utvrđuje je li lisica bila bijesna te koliko njih luta gračiškim područjem. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene