Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaćao u BiH

Lažnom najamninom oštetio tvrtku iz Ploča za osam milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalistička policija dubrovačko-neretvanske PU dovršila je istragu kojom je utvrdila osnovanu sumnju da je 58-godišnjak iz Ploča višegodišnjim plaćanjem najamnine trgovačkom društvu iz BiH, koje ne raspolaže nikvakom imovinom, oštetio trgovačko društvo iz Ploča za osam milijuna kuna.

Riječ je kaznenom djelu zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju. Pločanin je kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Ploča 2009. godine potpisao ugovor s trgovačkim društvom iz BiH kojim se obvezao da će na ime korištenja njegove imovine tom trgovačkom društvu iz BiH plaćati mjesečnu najamninu.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>>Lažnim oglasom za prodaju auta opelješio ženu za 10.000 kuna

S obzirom na to da trgovačko društvo iz BiH ne raspolaže nikakvom imovinom koju je moglo dati u najam, 58-godišnjak je osumnjičen da je neosnovanim plaćanjem najamnine siječnja 2009. do rujna 2012. godine oštetio trgovačko društvo iz Ploča za više od osam milijuna kuna te da je tako pribavio protupravnu imovinsku korist trgovačkom društvu iz BiH. Protiv osumnjičenika slijedi posebno izvješće mjerodavome državnom odvjetništvu, priopćila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene