Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luda žena

Prijavljivala 'bivšeg': Momak tuče svoju trudnu djevojku, a ona rađa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na navedenoj adresi najčešće su zaticali samoga mladića koji je tu stanovao.

"U pomoć! Momak tuče svoju trudnu djevojku! U stanu su, dat ću vam adresu. Ona rađa! Pukao joj je vodenjak!", jedan je od desetak alarmantnih poziva splitskoj policiji i hitnoj pomoći koje je uputila 26-godišnja Zagrepčanka nakon čega su dežurne službe hitno izlazile na teren.

Na navedenoj adresi najčešće su zaticali samoga mladića koji je tu stanovao. Nikakve trudne ni bilo kakve druge djevojke nije bilo. Nazivala je od sredine srpnja do početka rujna. Lažno se predstavljala, a redovito je zvala sa skrivenog broja ili koristeći posuđene mobitele.

Svaki put je bila vrlo uvjerljiva, zvučala je ozbiljno i vjerodostojno pa je izgledalo kao da situacija zahtjeva hitnu intervenciju službi koje su redovito izlazile na mjesto događaja i utvrđivale kako je dojava lažna. Međutim, policija je pronašla poticateljicu.

Navodno je riječ o bivšoj djevojci mladića, a prijavljivala ga je kako bi mu se osvetila zbog prekida. Protiv nje nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeli su prijavu za kazneno djelo lažne uzbune za koje je propisana kazna do tri godine zatvora. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene