Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajcu razbio usta

Lažno prijavio požar da mu vatrogasci otključaju vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklu nedjelju 31-godišnjak iz Županje nekoliko je puta zvao vatrogasce i tražio pomoć oko ulaska u stan jer je izgubio ključeve. Oni su mu objasnili način na koji se postupa u takvim slučajevima, no čini se da ga 31-godišnjak nije dobro shvatio.

Nakon što su mu vatrogasci objasnili da prije svoje intervencije moraju izvijestiti policiju, muškarac iz Županje ponovno ih je nazvao i prijavio požar u stanu. Vatrogasci su izašli na teren i utvrdili da se radi o lažnoj dojavi, izvještava PU istarska. Kako vatrogasci nisu otvorili stan od 31-godišnjaka, on je nezadovoljan došao u vatrogasnu stanicu i tamo vikao.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Došla je i policija koja je muškarca uhitila i odvela u stanicu gdje je utvrđeno da 31-godišnjak u krvi ima 1.82 promila alkohola. Tada je muškarac počeo lupati rukama po vratima, a kada ga je policajac upozorio na ponašanje, zalupio je vratima i udario policajca po ustima. Pulska policija 31-godišnjaka osnovano sumnjiči za širenje lažnih i uznemirujućih glasina i napad na službenu osobu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene