Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta od 19.000 kuna

Lažnim Mastercard karticama oštetili banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici osječko-baranjske Policijske uprave podnijet će kaznene prijave protiv trojice osumnjičenika, zbog osnovane sumnje da su korištenjem lažnih 'Mastercard' kartica oštetili dvije poslovne banke za oko 19.000 kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 44-godišnji državljanin Republike Srbije te 48-godišnji i 43-godišnji Osječani, od 26. siječnja do 3. ožujka pribavili lažne 'Mastercard' kartice s kojima su u, više trgovina, na području Osijeka, Đakova i Vinkovaca, kupovali raznu sportsku opremu.

Time su oštetili Zagrebačku i Hypo banku za oko 19.000 kuna, navodi se u priopćenju PU osječko-baranjske. Protiv ovih osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja isprava i računalne prijevare. (Hina)

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene