Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio u splitskom HZZO-u

Lažni bombaš kazneno prijavljen i zadržan na psihijatriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mašući kućištem eksplozivne naprave bez punjenja jučer je u prostorijama Zavoda za zdravstveno osiguranje tražio da mu se PTSP prizna kao posljedica Domovinskog rata.

Splitska policija kazneno je prijavila lažnog bombaša, 56-godišnjeg branitelja I. B., zbog prijetnje. I. B. koji je jučer uletio u prostorije Zavoda za zdravstveno osiguranje i rukovoditeljici zaprijetio eksplozivom. Tražio je da mu se PTSP prizna kao posljedica Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Strava u Kloštaru - 2 Ušao u automobil kuharice Ovaj muškarac je prišao umirovljeniku nakon aktivacije bombe u Kloštar Ivaniću: "Jesam li stavio život na kocku? Ponovio bih"

Podjestimo, jučer oko 8,30 sati došao je u Zavod i od 54-godišnje Katarine R., rukovoditeljice Odjela za medicinske poslove zatražio priznavanje statusa bolesti. Iz džepa je izvadio plastično kućište eksplozivne naprave bez punjenja. Katarina se poplašila i pobjegla iz ureda. Nakon sat vremena, policija ga je uhitila, a pretragom njegovog stana pronađeno je 60-ak komada streljiva i bomba M-75. Na njegov zahtjev, I.B. odveden je u Klinički bolnički centar Split i zadržan na Odjelu psihijatrije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene