Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća izbornika mlade reprezentacije

Ladić: Prošao sam kroz zeleno svjetlo, oni su dojurili!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prometne nesreće u centru Zagreba u kojoj je Dražen Ladić svojim Mercedesom udario u Renault Clio pri čemu su ozlijeđena petorica mladića, od kojih tri teže, Ladić tvrdi da, unatoč ranijim nagađanjima, on nije prošao kroz crveno, nego kroz zeleno svjetlo na semaforu.

Unatoč prvim informacijama, prema kojima je vozač Mercedesa, dakle Ladić, prošao kroz crveno svjetlo i tako skrivio nesreću, u izjavi za Večernji list on tvrdi da je prošao kroz zeleno svjetlo. Očevid nesreće trajao je oko pet sati, a policija će izvješće o nesreći poslati tužiteljstvu koje će odlučiti hoće li i kakva prijava biti podnesena protiv Ladića. 'Nema šanse, prošao sam kroz debelo zeleno svjetlo, kunem se', rekao je Ladić i dodao kako je njegovo zdravstveno stanje u redu te da je tek malo natučen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mještani nestrpljivi Započeo popravak semafora u Vrgorcu: Nisu radili iz neobičnog razloga Slika nije dostupna Koban trenutak nepažnje Evo što se dogodi kada prođete kroz crveno!

>> Dražen Ladić udario u auto s pet mladića, trojicu teško ozlijedio

Dodao je i kako je automobil stradalih mladića uništen jer su dojurili strahovitom brzinom. Cijelo je jutro bio na telefonu s liječnicima. I tijekom izjave za Večernji zvali su ga iz bolnice da bi ga izvijestili o stanju ozlijeđenih mladića. 'Liječnik mi je rekao da nitko nije u životnoj opasnosti, čuo sam se i s mladićima koji nisu ozlijeđeni u nesreći, i oni mi kažu da je sve u redu', rekao je Ladić.

Nesreća se dogodila sinoć na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice, a ustanovljeno je da nijedan od vozača nije bio pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene