Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija podnijela prijavu

Nevjerojatna pljačka kod Topuskog: "Nestale" obiteljska kuća i šuma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 66-godišnjaka koji je bez znanja dviju suvlasnica prodao drvenu kuću i drvnu masu u šumi na području Topuskog.

Prijavljeni je u mjestu Mala Vranovina od siječnja 2015. do rujna 2016. godine sisačkoj zadruzi za proizvodnju, trgovinu i usluge prodao drvenu obiteljsku kuću, čija se vrijednost procjenjuje na oko 30.700 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Također je jednoj osobi s područja Topuskog prodao i drvnu masu iz šume u mjestu Mala Vranovina, koja je procijenjena na oko 119.115 kuna.

Navedenu kuću i šumu osumnjičeni ima u suvlasništvu s još dvjema ženskim osobama, koje s ovom prodajom nisu bile upoznate. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 149.800 kuna, koliko je osumnjičeni navodno prisvojio. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene