Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio pomoći djevojci

Krvava noć u središtu Zadra: Splićanin izboden nožem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Negdje oko 22 sata navečer u središtu zadra, nedaleko od Prve policijske postaje, nožem je po cijelom tijelu izboden 44-godišnji Splićanin.

Teško ozlijeđenog 44-godišnjaka, koji je obliven krvlju teturao ulicom, pronašli su dežurni policajci Prve policijske postaje, javlja Zadarski.hr. Prevezen je u bolnicu, gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

Prema pisanju tog portala osumnjičenik za počinjenje zločina, pronađen je vrlo brzo, na samom mjestu zločina. Radi se o 29-godišnjaku iz Zadra, koji je priveden zbog pokušaja ubojstva.

Delničanin strojnicom pokušao ubiti šogora

Nije poznato jesu li se 29-godišnjak i 44-godišnjak od ranije poznavali, a li prema neslužbenim informacijama mlađi je muškarac na ulici tukao svoju 34-godišnju djevojku. Njoj je u pomoć priskočio 44-godišnjak nakon čega mu je osumnjičeni zadao višestruke ubode nožem po tijelu.

Policijska istraga je u tijeku, a nakon nje će biti poznati detalji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene