Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državljanka Estonije

Krk: Pala s motora, udarilo je teretno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći blizu Malinske na otoku Krku rano popodne poginula je suvozačica na motociklu, izvjestio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave primorsko-goranske.

U prometnoj nesreći na državnoj cesti na otoku Krku kod Malinske smrtno stradala suvozačica na motociklu državljanka je Estonije stoji u izvješću PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Dan bez mobitela u prometu - 5 Dan bez mobitela u prometu Glavne ubojice na cestama: "Moram priznati i biti iskren da ja to nekada radim"

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12 i 45 na državnoj cesti D102, u blizini kružnog toka kod mjesta Sv. Vid Miholjice pokraj Malinske na otoku Krku, na mjestu je poginula državljanka Estonije, suvozačica na motociklu koji je sudjelovao u nesreći.

Do nesreće je došlo kada je motocikl kojim je upravljao državljanin Estonije, krećući se krčkom magistralom od zapada prema istoku, nakon prolaska kružnog toka, udario u osobno vozilo 'Toyota' slovenskih registarskih oznaka, zaustavljeno u koloni vozila. Dok je vozač tek lakše ozlijeđen, suvozačica je od siline udarca pala s motocikla na suprotnu kolničku traku te je na nju naletilo teretno vozilo koje je naišlo iz suprotnog smjera.

Policija utvrđuje sve okolnosti teške prometne nesreće, a na mjesto događaja su, osim hitne pomoći, upućeni i istražni sudac te dežurni općinski državni odvjetnik, stoji u izvješću PU primorsko-goranske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene