Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u pritvoru

Križevci: Nožem napao policajca i porezao ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Križevčanin završio je u pritvoru nakon napada nožem na policajca.

Mladić (24) s križevačkog područja završio je u pritvoru zato što je jučer, pedeset minuta nakon ponoći, napao policajca i porezao ga nožem po prstu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u "Sretna Nova godina": To su bile riječi nakon kojih su ga tinejdžeri (19) izboli nožem Ilustracija Djelatnica teško ozlijeđena Žena u Vukovaru nožem izbola prodavačicu, policija objavila motiv napada

Napad se dogodio u Križevcima pretprošle noći, kad je policija izašla na teren zbog dojave da uznemiruje negdašnju partnericu. Mladić je, tvrdi policija na temelju prijave, lupao po vratima stana bivše partnerice, a tijekom policijske intervencije napao je policajca i lakše ga ozlijedio nožem. Brzo je svladan te je s lisičinama priveden pritvorskom nadzorniku.

Žena smrtno stradala u požaru zbog opuška cigarete

U koprivničko-križevačkoj Policijskoj upravi se doznaje da je nad njim dovršena kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma i napada na službenu osobu.

Policija dodaje da je mladić prijetio i 46-godišnjaku koji se ondje zatekao te će i zbog toga biti kazneno prijavljen Općinskome državnom odvjetništvu u Koprivici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene