Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iza njega bio pradjed

Križevci: Dječak (11) vozio traktor i sletio u kanal, liječnici mu se bore za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prevrtanju traktora, u mjestu Raščani kod Križevaca, teške ozljede zadobio je dječak (11), a liječnici mu se u koprivničkoj bolnici bore za život.

Vozeći traktor cestom pored kanala u mestu Raščani, dječak (11) teško je stradao nakon što je traktorom sletio u taj isti kanal. Iza njega je u drugom traktoru bio i njegov pradjed, koji je, kad je shvatio da mu je praunuk teško ozlijeđen, sam pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Slika nije dostupna U obiteljskom dvorištu Strava u Križevcima: Traktorom pregazio dvogodišnje dijete, na mjestu je preminulo

"Samo da mi je praunuk dobro, ništa mi drugo nije važno", rekao je za Podravski.hr dječakov pradjed Marijan (88).

Dječak je u nesreći zadobio teške ozljede glave i prsnog koša i nalazi se u životnoj opasnosti te je prebačen u OB Koprivnica, gdje mu se liječnici bore za život.

Policija je izašla na mjesto nesreće, koja se dogodila u utorak oko 13 sati te je u tijeku očevid i utvrđivanje okolnosti koje su dovele do nesreće. Isto tako će se utvrditi i tko je odgovoran za puštanje maloljetniku da upravlja traktorom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene