Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suvlasnici otac i stričevi

Krivotvorio isprave pa prodao zemljište i kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je osumnjičila 46-godišnjaka iz Zadra da je 2005. godine lažnim prikazivanjem činjenica i krivotvorenjem isprava sklopio nekoliko ugovora o kupoprodaji zemljišta i kuće iako je ta imovina u suvlasničkom udjelu njegova oca i stričeva, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Riječ o četiri parcele u Smokoviću i Murvici te o kući Smokoviću koje je prodao dvjema fizičkim i jednoj pravnoj osobi, iako je znao da nije provedena dioba između oca i stričeva.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zemljište u općini Tisno - 3 Tko je tu lud? Htjela prodati zemlju pa se šokirala: "Stabla su izvađena s korijenom, moj suhozid samljeven..." Žena prenijela nekretninu na svoje ime prodala vrt i garažu Opunomoćio je za prodaju nekretnine pa si je prepisala stan: Oštetila Rusa za 250 tisuća eura

Dobiveni iznos od više od 457 tisuća zadržao je za sebe, znajući da je vrijednost tih nekretnina znatno veća od ona za koju ih je prodao. Protiv 46-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene