Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Teško ubojstvo iz koristoljublja: 26-godišnjak koji je usmrtio staricu (76) u njezinoj kući u Bedekovčini završio u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je potvrdila da je utvrđena osnovana sumnja kako je 26-godišnjak iz koristoljublja u Bedekovčini ubio 76-godišnjakinju.

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđena je osnovana sumnja kako je 26-godišnjii hrvatski državljanin, 24. listopada, u obiteljskoj kući u Bedekovčini, počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz koristoljublja, na štetu 76-godišnje hrvatske državljanke, te je uz kaznenu prijavu danas predan pritvorskom nadzorniku PU krapinsko-zagorske, priopćeno je iz te Policijske uprabe.

Pročitajte i ovo Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Podsjetimo, navodno je nesretna starica u srijedu bila na večernjoj misi, nakon koje se nakon 21 sat vratila kući u kojoj je živjela sama. Ubijena je po povratku kući. Navodno je iste večeri podignut novac s bankomata s njezine kartice, a dan kasnije i u Zagrebu. Mrtvu svekrvu pronašao je zet gotovo 24 sata kasnije, nakon poziva od frizerke koja ga je obavijestila da nesretna starica nije došla na dogovoreni termin.

Odmah po dolasku u kuću starice zet je nazvao hitnu pomoć, nakon čega je hitna obavijestila policiju o pronađenoj mrtvoj starici u Bedekovčini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene