Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUKOB MEĐU BRAĆOM

Istražni zatvor za 68-godišnjaka osumnjičenog da je u Malom Lošinju ubio brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon krvavog obračuna braće i smrti jednoga od njih, 68-godišnji brat kojeg se tereti za ubojstvo bit će zadržan u istražnom zatvoru kako ne bi utjecao na svjedoke ili ponovio kažnjivo djelo.

68-godišnjak, osumnjičen da je ubio svog brata u Malom Lošinju 2. kolovoza, zadržan je u istražnom zatvoru, odlukom suca istrage Županijskog suda u Rijeci nakon prvog ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, izvijestili su iz tog suda.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

68-godišnjak se tereti da je ubio svog 53-godišnjeg brata u večernjim satima 2. kolovoza. U istražnom zatvoru ostaje radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela.

Prema neslužbenim informacijama, ubijen je Gjergj Curi, a osumnjičen je njegov brat Simon Curi, obojica malološinjski ugostitelji, čiji restorani se nalaze jedan do drugog u Ulici Priko.

Sukob među braćom izbio je na terasi jednog od restorana, nakon čega je došlo do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen Simon Curi. Preminuo je nakon toga, tijekom pružanja liječničke pomoći. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene