Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna na Krku

Vozač pobjegao nakon prvog sudara, poginuo u drugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač iz grada Krka poginuo je u sudaru u petak navečer na otoku Krku samo nekoliko trenutaka nakon prvog sudara kojeg je izazvao i pobjegao, javila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Vozač je na cesti između Malinske i grada Krka u petak oko 19 sati prešao na suprotnu traku i sudario se s drugim automobilom. Unatoč znatno oštećenom automobilu nije ostao na mjestu nesreće nego je nastavio vožnju te u blizini, na uzbrdici, ponovno skrenuo na lijevu prometnu traku i izravno se sudario s drugim nailazećim automobilom u kojem se nalazila švicarska obitelj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Vozač iz Krka je preminuo na mjestu nesreće, a dvoje djece iz švicarskog automobila je prevezeno u Dječju bolnicu u Rijeci. Prema do sad dostupnim informacijama, nije riječ o težim ozljedama. Drugih ozlijeđenih nije bilo.

Okolnosti nesreće se još utvrđuju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene