Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U teškom psihičkom stanju?

Korade se ni četvrti put nije pojavio na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Korade, sin pokojnog generala Ivana Korade, danas se četvrti put zaredom nije pojavio na Općinskom sudu u Varaždinu. Ovoga puta Korade je svoj nedolazak opravdao psihičkim stanjem i strahom da se ponovno ne doživi trauma.

Posljednjeg puta svoj nedolazak je opravdao zdravstvenim stanjem, a tada je sutkinja Mavreček zatražila vještačenje psihijatra. Sudska vještakinja sada je tražila produženje roka za vještačenje Korade te je sutkinja odlučila sačekati ovaj nalaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio USKOK, ilustracija Policija na nogama Velika akcija USKOK-a! Uhićenja u više gradova zbog organiziranog kriminaliteta

Zastupnik Državnog odvjetništva je ponovno zatražio da se izda uhidbeni nalog za privođenje Koradea kako bi se on napokon pojavio na sudu, ali se složio da se nalog ukine ako nalaz vještačenja pokaže da zbog psihičkog stanja stvarno nije sposoban prisustvovati suđenju.

Na sudu treba odgovarati zbog tučnjave koja se dogodila 17. kolovoza 2007. godine, u kojoj je sudjelovao i njegov otac Ivan. Otac i sin Korade su se tada potukli sa bivšim zaposlenikom noćnog kluba Majestic koji je u vlasništvu Maria. Mlađi Korade se tereti za nasilničko ponašanje a ostali sudionici tučnjave za nanošenje teških ozljeda Ivanu Koradi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene