Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Lom ključne kosti

Nalet vlaka: Auto smrskan, vozač preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač osobnog automobila preživio je u Koprivnici nalet vlaka zadobivši lom ključne kosti, doznaje se u koprivničko-križevačkoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 18,10 sati, kada je vozač prelazio prugu iako su zvučni i svjetlosni signali najavljivali skori dolazak vlaka. Riječ je o putničkom vlaku koji je prometovao na relaciji Gyekenes (Mađarska) Koprivnica.

Pročitajte i ovo Turistički vlakić, ilustracija Policija objavila detalje Fantomski turistički vlakić: Nije vozio nijedan dan, a poduzetnik uzeo više od 32.000 eura Slika nije dostupna Vozilo otkazalo nasred pruge Drama u Koprivnici: Vozač iskočio iz auta trenutak prije udara vlaka

Unatoč ozlijedi koja je okarakterizirana kao teška, 60-godišnji vozač B.K. nije u životnoj opasnosti, a zadržan je na liječenju u općoj bolnici u Koprivnici. U organizmu vozača izmjerena je dozvoljena koncentracija alkohola od 0,40 promila. Željeznički promet tim dijelom pruge bio prekinut do 19,46 sati. Protiv vozača bit će podnesena prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene