Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio ih udariti

Koprivnica: Bankar primio mito pa išao pregaziti policajce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
41-godišnjak s područja koprivničko-križevačke županije osumnjičen je za primanje mita, kao i za kazneno djleo prisile prema službenoj osobi. Naime, svojim vozilom pokušao je pregaziti i dvojicu policajaca.

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela primanja mita i pokušaja prisile prema službenoj osobi.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Kako doznajemo riječ je o voditelju poslovnice jedne banke za kojeg se sumnja da je u svojstvu odgovorne osobe 25. travnja, od jedne osobe primio 1.500 eura kao mito koje je zahtijevao za odobrenje nenamjenskog kredita. Također, sumnja se da je ostvario obilježja kaznenog djela prisile prema službenoj osobi na način da je tijekom policijskog postupanja u 12:41 sati u Koprivnici u Ulici Josipa Vargovića vozilom Mazda 6 krenuo na dvoje policijskih službenika u namjeri udara.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela primanja mita i pokušaja prisile prema službenoj osobi protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene