Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegnuta tragedija

Kopačevo: Urušio se krov na kući, peteročlana obitelj umakla u posljednji tren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Kopačevo noćas se odvijala prava drama. Na obitelj s troje djece počeo se urušavati krov kuće zbog težine snijega, a pritom je majka djece lakše ozlijeđena.

Osječki vatrogasci intervenirali su na mjestu događaja u trenutku dok je Hitna pomoć već pružala pomoć ozlijeđenoj majci troje djece. Od vlasnika kuće doznali su kako je svo troje djece na sigurnom te da su zbrinuti kod susjeda.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

>> Šibenska bolnica: Pukla cijev, urušio se strop, prokišnjava krov

'Do prodiranja krovnog i građevnog materijala došlo je samo u jednoj prostoriji ali zbog nestabilnosti građevine sam zabranio ulazak u unutrašnjost objekta bez zaštitne opreme', napisao je na službenim stranicama osječkih vatrogasaca Zoran Pakšec, zapovjednik smjene JPVP Grada Osijeka.

Osječki vatrogasci na intervenciju su pozvali i DVD Bilje te DVD Kopačevo. Djelatnici HEP-a su isključili objekt, ali će biti potreban opsežniji zahvat na saniranju mreže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene