Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Konj posjetitelja ugrizao za vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnji “Konji bijelci”, što su se proteklog vikenda održali u Babinoj Gredi, ljubitelju konja Martinu Matasoviću iz Bošnjaka ostat će u vrlo ružnom sjećanju.

Ni u najcrnjim mislima nije mogao pretpostaviti da će bezazleni prolazak pokraj konja, u subotu kasno poslijepodne, na babogredskom hipodromu, završiti kobno, piše Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time" Policija na autocesti zaustavila muškarca koji je pod utjecajem alkohola jahao konja Još uvijek nosio bocu Nije vozio, ali je jahao pod utjecajem alkohola: Policija na autocesti zatekla nesvakidašnji prizor

Konj koji je bio upregnut u kola i čekao svoga vlasnika koji se zabavljao u obližnjem šatoru u jednom se trenutku trgnuo i ničim izazvan krenuo prema nesretnom Martinu ugrizavši ga za vrat! 

Unesrećenog Bošnjačanina, oblivenog krvlju koja mu je šikljala iz vrata, prolaznici su odmah utovarili u automobil i odvezi u Hitnu službu županjskog Doma zdravlja, a potom je prevezen i u Opću bolnicu Vinkovci, gdje mu je obrađena rana. Vlasnik Favorija, nasilnog konja koji je teško ozlijedio Martina, Adam Miličić, iz Županje, zgrožen je postupkom svog ljubimca, starog pet godina. 

' Sjedio sam pod "meanom" kada se to dogodilo. Još uvijek ne mogu vjerovati i nemam pojma što se konju dogodilo da je tako reagirao. Srećom da Martina nije ugrizao za lijevu stranu vrata, strah me i pomisliti na tragediju koja bi se dogodila' , rekao nam je zabrinuti Adam, napomenuvši da je o svemu načinjen zapisnik. 

Njegovi prijatelji u nevjerici su se prisjećali nemilog događaja, posebice stoga što, kako kažu, Favorija već godinama znaju i nikada ne bi pomislili da je kadar učiniti takvo što. Jučer smo se telefonom čuli i s nesretnim Martinom koji je bio vrlo smiren i čak spreman i na šalu. 

'Znate kako se kaže, gdje ima marve, ima i štete. Dobro je, u Vinkovcima su mi napravili mali face-lifting na vratu, zašili bradu koju mi je konj svojom glavom razderao i, evo, čitav sam! A što ću, konju je valjda dodijalo čekati gazdu veseljaka' - rekao je Martin. 

Stradavanje nesretnog posjetitelja “Konja bijelaca” Babogredci su i jučer prepričavali, jer takvo što još se nikada nije dogodilo. Organizatori su stoga jučer konstantno upozoravali posjetitelje manifestacije na maksimalan oprez kako bi se izbjeglo eventualno stradavanje ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene