Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni detalji optužnice

Nakon brutalnog ubojstva koje je šokiralo Hrvatsku ocu je rekao: ''Ubo sam je, tata, nožem u vrat''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Županijski sud još je u listopadu potvrdio optužnicu za teško ubojstvo 20-godišnjem Davidu Komšiću kojega tužiteljstvo tereti da je u veljači ove godine iz ljubomore ubio svoju bivšu djevojku, 18-godišnju Kristinu Krupljan. Nezaposleni konobar bivšu je djevojku izbo nevjerojatnih 70 puta. Djevojci, koja je bila i trudna, nije bilo nikakvog spasa.

Tužiteljstvo tvrdi da je David 18-godišnju Kristinu ubio na okrutan način i iz bezobzirne osvete, za što je po zakonu propisana kazna od najmanje deset godina pa do dugotrajne kazna zatvora, pišu 24 sata, koji donose i detalje optužnice.

Pročitajte i ovo Jezero u Svetoj Nedjelji - 1 pronađeni dijelovi tijela Proračunato ubojstvo imućnog Dubrovčanina zbog 400.000 eura: "Izgleda mi da je ipak punomoć falsificirana" Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..."

Navode kako je David Komšić nakon ubojstva koje se dogodilo u 21:30 nazvao sestričnu koju je molio da se nađe s njim.

''Primijetio sam ga kako stoji na cesti. Plakao je i vrištao. Kad je sjeo u auto, tresao se i vrištao. Bio je sav krvav'', rekao je njezin dečko Antonio T. Odvezao ga je kod sebe kući, te mu dao čistu odjeću, a krvavu je bacio u kontejner. David je otišao kući.

Davidov otac kaže kako je sina zatekao iza kuće. ''Plakao je i povraćao, te govorio 'zovi hitnu, zovi policiju'. Otac je nazvao policiju, te im rekao da pošalju Hitnu pred Kristininu kuću, a David je tada rekao ''ubo sam je tata, nožem u vrat''.

Vještačenjem je utvrđeno da je Komšić u krvi i urinu imao THC, što ukazuje da je konzumirao marihuanu iIi hašiš. Pretragom mobitela koje su koristili utvrđeno je da su 19. veljače komunicirali vezano uz njezinu trudnoću i njihov međusobni odnos. Kristina 21. veljače u komunikaciji spominje da ju je David ranije zlostavljao i tukao te da ima 22 ispitivanja u DORH-u.

Komšića je prvo branio odvjetnik Fran Olujić, koji se povukao iz predmeta, a sad ga brani Veljko Miljević. Sudit će mu na Županijskom sudu u Zagrebu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene