Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li to nestali ronilac?

Kod Zlarina pronađeno tijelo muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod otoka Zlarina pronađeno je jutros oko 9,30 sati mrtvo tijelo zasad nepoznate muške osobe, a postupak identifikacije koji će se provesti trebao bi otkriti je li riječ o 25-godišnjem roniocu iz Zagreba, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Nestanak 25-godišnjaka prijavio je jučer poslijepodne policiji njegov otac 53-godišnji Zagrepčanin koji je rekao da je njegov sin isplovio jučer ujutro sam u brodici prema otoku Zlarinu u podvodni ribolov. Kako se navodi u policijskom priopćenju, otac je oko 15,30 sati kod južne punte toga otoka pronašao usidrenu brodicu u kojoj su bili osobni predmeti njegova sina i izlovljena riba.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Nakon dojave o nestanku mladića policija je jučer pokrenula potragu u koju su bili uključeni policijski službenici s dva službena plovila, ronioci interventne jedinice policije, djelatnici Lučke kapetanije Šibenik s jednim plovilom te helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. U današnjem nastavku potrage sudjelovali su djelatnici i plovila šibenske pomorske policije i Lučke kapetanije.

(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene