Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod Žirja pronađeno tijelo mrtvog ribara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska Pomorska policija pronašla je jutros oko 7,15 sati, četiri milje jugoistočno od otoka Žirija, tijelo 63-godišnjeg Nikole Radića iz Dvornica kraj Rogoznice, čiji je nestanak prijavljen jučer oko 14,40 sati u Policijsku upravu šibensko-kninsku.

Rogoznički ribar lovio je jučer svojom brodicom iz Rogoznice, a nakon što se nije vratio u luku i nije odgovarao na pozive upućene na mobilni telefon, organizirana je potraga, u kojoj su sudjelovali dva broda šibenske Pomorske policije i jedan brod šibenske Lučke kapetanije. O svemu je izvješten i Centar za traganje i spašavanje u Rijeci.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Ilustracija Tragičan kraj potrage Pronađeno tijelo ribara koji je jutros nestao kod Cresa

Budući da tijekom jučerašnje potrage ribar nije pronađen, jutros se u traganje uključio i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) iz Divulja.

Helikopter je jutros oko 7 sati na području Žirja, u smjeru
Primoštena, primijetio brodicu na kojoj je 15-tak minuta kasnije šibenska Pomorska policija pronašla mrtvo tijelo nesretnog ribara.

Policija je brodicu doteglila u šibensku luku, a tijelo Nikole Radića prevezeno je na patologiju Opće bolnice Šibenik kako bi se utvrdio uzrok njegove smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene