Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVIJE NESREĆE

Nova tragedija na hrvatskim cestama: Kod Vrbovca automobil sletio s ceste, poginula dva muškarca, treći prevezen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Vrbovca, na brzoj cesti u smjeru Bjelovara, došlo je do slijetanja automobila s ceste. Dva muškarca su poginula, treći je prevezen u bolnicu. Do izlijetanja vozila s ceste došlo je i u Zagorju, u Gornjem Kraljevcu, pri čemu su vozač i putnici ozlijeđeni.

U nedjelju oko 12:50 je kod Vrbovca na brzoj cesti DC 10 u smjeru Bjelovara došlo do slijetanja automobila s kolnika, javlja policija.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Čeka suđenje Banožić: "Nisam bio pijan i nisam pretjecao"; Svjedok: "Banožić me pretjecao" Sophie Rollet 10 godina borbe Majka troje djece pobijedila poznatu tvrtku za gume, policija upala u tvornicu: "Moj suprug je poginuo, ali bilo je još nesreća"

Dvojica muškaraca su poginula, a treći muškarac je prevezen u bolnicu.

U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznat uzrok ove prometne nesreće. Promet tom dionicom odvija se obilaznim pravcima.

Nesreća i u Zagorju

Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske objavili su kako je nešto iza 15 sati u Gornjem Kraljevcu došlo do izlijetanja vozila s ceste, pri čemu su vozač i putnici ozlijeđeni.

Više detalja bit će poznato po okončanju očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene