Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Teška prometna nesreća

Kod Vrane poginuo motociklist, putnica teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod mjesta Vrana, u Zadarskoj županiji, smrtno je stradao 28-godišnji vozač motocikla dok je 30-godišnja putnica na motoru teško ozlijeđena, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.

Prometna se nesreća dogodila jučer oko 17,25 sati na ulazu u Vranu, kada je kamion Man, zadarskih registracija, kojeg je vozio 65-godišnjak iz Pakoštana, skrečući s ceste na poljoprivredno zemljište oduzeo prednost prolaska motociklu Suzuki 750, zadarskih registracija, kojeg je iz suprotnog smjera vozio 28-godišnjak iz Bruške.

Motocikl je udario u kamion te je sletio izvan kolnika. Vozač motocikla i 30-godišnja putnica na motoru su teško ozljeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje je 28-godišnji vozač motocikla u 21,30 sati, od zadobivenih ozljeda preminuo. Protiv vozača kamiona slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, navodi PU zadarska. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene