Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao između Lemić brda i Kamenskog

Kod Karlovca pao motorni zmaj, traga se za pilotom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija izvijestila je da je jutros u 9:45 sati nastavljena potraga za pilotom motornoga zmaja, no još uvijek nema nikakvih rezultata.

Potraga se nastavila za pilotom koji je pao sinoć na šumskom području između Lemić brda i Kamenskog, a bila je obustavljena zbog teških uvjeta i mraka. Policija je sinoć u 20:35 primila dojavu građana da je na šumskom području između Lemić brda i Kamenskoga pao motorni zmaj i po dojavi su se u potragu za pilotom i ostacima letjelice uključili karlovački policijaci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, lokalnoga centra Državne uprave za zaštitu i spašavanje, karlovačke javne vatrogasne postrojbe te lovačkih udruga.

Zbog teških uvjeta potrage i mraka, kao i mogućnosti da je letjelica sletjela ili pala unutar nerazminiranoga terena bivšega vojnog poligona, potraga je bila obustavljena tijekom noći. (Hina)

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene