Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tragova nasilne smrti

Policija utvrdila identitet muškarca čije je tijelo pronađeno u jezeru kod Čakovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu je na obali jezera Hidroelektrane Dubrava uočeno tijelo nepoznatog muškarca, javlja policija.

U srijedu u 11:27 Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske putem Centra 112 zaprimio je dojavu građana da je u blizini obale jezera HE Dubrava, u visini naselja Cirkovljan, uočen leš nepoznate osobe, čiji je identiet u četvrtak utvrđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Strava kod Čakovca: U slijetanju kombija s ceste poginula jedna osoba, teško ozlijeđeni dijete i mladić Policija koristi dronove za nadzor terena (Foto: PU međimurska) - 5 PU međimurska Policija kreće u borbu protiv kradljivaca u poljima iz zraka, snimat će ih dronom

"Obavljena je obdukcija i tom je prilikom utvrđeno da je smrt nastupila uslijed utapanja. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.
Ujedno, provedenim prepoznavanjem utvrđeno je da se radi o 47-godišnjaku s područja grada Virovitice. Kriminalistička istraživanja nastavljaju se kako bi se utvrdile i razjasnile sve okolnosti ovog događaja", poručuju iz međimurske policije. 

Očevidom na mjestu događaja te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina, visine 190 cm, jače tjelesne građe, obučenom u plave traperice, smeđu košulju, dok je na nogama imao obuvene smeđe cipele.

Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, a smrt je nastupila najvjerojatnije uslijed utapanja. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu te se kriminalistička istraživanja nastavljaju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene