Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspjela izroniti

Kobno ronjenje: Nijemica izgubila svijest i smrtno stradala, suprug ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački bračni par ronioca stradao je prilikom ronjenja na područuju naselja Sv. Marina, Općina Labin, pri čemu je smrtno stradala supruga dok je suprug ozlijeđen, doznaje se iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Prema prikupljenim informacijama njemački supružnici su u prijepodnevnim satima u organizaciji mjesnog ronilačkog kluba krenuli na ronjenje, za vrijeme ronjenja na dubini od oko 36 metara osjetili su određene poteškoće te su započeli postupak izranjanja na površinu, no na dubini od 10 metara, njemačka državljanka izgubila je svijest.

>> Kod Trogira spašena trojica ronilaca

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Filip Krivak POKROVITELJ ADDIKO Zaroni i aplikacije: Upoznajte ronioca Filipa sa zanimljivim poslom za koji nikada ne biste pogodili da ga radi

Odmah po izranjanju započelo se sa postupkom pružanja prve pomoći, a dolaskom u prostor ronilačkoga kluba djelatnici Hitne pomoći primjenili su postupak reanimacije unesrećene, no nažalost bez uspjeha.

Od strane istražnih tijela izuzeta je sva oprema i dokumentacija povezana sa ovim slučajem stradavanja, te se očekuje dolazak istražnog sudca iz Pule, mrtvozornika, a u okviru istražnih postupaka koji slijede, izvršiti će se i testiranje ronilačke opreme na zahtjev kriminalističke policije. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene