Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kobna šetnja i dječja igra vatrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tri nesretna slučaja zabilježena jučer na zagrebačkom području smrtno je stradao 33-godišnjak koji je pao niz strminu na šetalištu u Radićevoj ulici, sedmogodišnji dječak je teško opečen dok je palio vatru na pašnjaku kod Kloštar Ivanića, a 19-godišnjak se lakše ozlijedio pri padu u 200 metara duboku provaliju kod Zaprešića.

Na šetalištu u Radićevoj ulici sinoć oko 22 sata 33-godišnjak je pao niz strminu pored Muzeja grada Zagreba. U policiji kažu da se muškarac leđima nagnuo prema živici i najvjerojatnije izgubio ravnotežu te s visine od oko dva i pol metra pao na glavu na pješačku stazu. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prirodna katastrofa VIDEO Potres napravio provaliju dugu gotovo 300 metara! "Ovakvo nešto u životu nismo vidjeli" Ilustracija UŽAS! Drama nadomak Dubrovnika: Automobil sletio u provaliju, na terenu vatrogasci i HGSS-ovci

Dva sata ranije kod Kloštar Ivanića teško je opečen 7-godišnji dječak koji je s godinu dana starijim bratom na pašnjaku zapalio vatru. Braća su izvela stado koza na ispašu na obližnje polje, gdje su pronašli mjesto na kojem je njihov susjed dan ranije palio korov i granje. Na zgarištu je sedmogodišnjak zapalio vatru koja mu je zahvatila majicu. Pri pokušaju da ju skine dječak je teško opečen po licu, rukama i vratu. Ozljede nisu opasne po život, no zadržan je u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici.

Osim manjeg požara, nije bilo težih posljedica u nesretnom slučaju jučer ujutro u predjelu šume Kameni svatovi kod Zaprešića, gdje je nekolicina prijatelja pripremala roštilj.

U policiji kažu da je do požara najvjerojatnije došlo kada je roštilj pao niz strminu. Da bi spriječio širenje požara 19-godišnji mladić je krenuo niz strminu, izgubio ravnotežu i pao u 200 metara duboku provaliju iz koje su ga izvukli pripadnici Gorske službe spašavanja.

Mladić je prošao samo s ogrebotinama, a požar koji je zahvatio površinu 500x300 metara ugasili su vatrogasci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene