Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Knin: Uz cestu pronađena tijela dviju osoba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela dviju osoba pronađena su uz državnu cestu D1 u mjestu Civljane.

Šibenska policija nešto prije podneva pronašla je dva mrtva tijela uz državnu cestu D1 u mjestu Civljane između Knina i Vrlike.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Tijela su pronađena oko 150 metara od ceste na otvorenom prostoru, a glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor tvrdi da se sve okolnosti utvrđuju te da još uvijek ne može potvrditi je li riječ o nasilnoj smrti navodno žene i muškarca rodbinski povezanih.

Autobusu otpao kotač i usmrtio vozačicu u automobilu

Kosor nije mogla potvrditi navode da je riječ o majci i sinu sa splitskog područja nestalima prije duljeg vremena, a koji su prije nestanka prodali nekretninu. Tako nije ni potvrdila navode da je možda riječ o dvostrukom ubojstvu iz koristoljublja. Šibenska policija je tek potvrdila da je prije nekog vremena u blizini mjesta gdje su pronađena dva tijela pronađen automobil i da se utvrđuju okolnosti kao i povezanost pronađenih osoba s ranije pronađenim automobilom između Knina i Vrlike.

Policija, kako nam je rečeno, još uvijek nije utvrdila identitet, niti uzrok smrti, jer to nije bilo moguće učiniti na terenu pa će tijela biti prebačena na Odjel patologije šibenska Opće bolnice i tek tada će se o svemu moći dobiti više informacija. (Agencija VLM/HINA)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene