Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Knežijom hara manijak s mačetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac u petak je u ranim jutarnjim satima na Horvaćanskoj cesti u Zagrebu oštrim sječivom zadao više rana po ruci Danijelu B. (24).

Mladić je zadobio lakše tjelesne ozljede i liječnička pomoć mu je pružena u bolnici Sestara Milosrdnica. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Klasična gimnazija u Križanićevoj ulici u Zagrebu Najavljena žalba Mladiću koji je s mačetom upao u zagrebačku gimnaziju određeno mjesec dana istražnog zatvora Mačeta kojom je mladić prijetio u gimnaziji pretraženi stanovi Policija objavila detalje šokantnog incidenta u zagrebačkoj gimnaziji: Pronađena mačeta kojom je mladić prijetio učeniku

'Sjekao ga je mačetom po cijeloj ulici dok je mladić bježao. Dečko se ubrzo srušio na pod, a kad je napadač vidio da ga je dobrano izrezao, pobjegao je', izjavio je svjedok.

Prema neslužbenim informacijama, piše Net.hr, Danijel B. nije u stanju dati policiji detaljnije informacije o napadaču, jer je vidno alkoholiziranom stanju. U trenutku napada vraćao se iz noćnog izlaska.

Prema napisima nekih medija napadnut je i mladićev 31-godišnji prijatelj Bruno Klobučar. 

Bruno manijaka koji ih je napao opisuje kao mlađeg dečka 30-ih godina, nabildanog i zgodnog, obučenog u skupu dizajnersku odjeću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene