Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignute optužnice

PUCNJAVA NA SVADBI 'Kliški pir' dobio nastavak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kliški pir', kako je nazvan slučaj pucnjave na svadbi u Dugopolju dobio je nastavak. Protiv pojedinih sudionika općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužni prijedlog.

Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv trojice 29-godišnjaka te svata od 32 godine zbog kaznenog djela ''dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom", piše Dalmacijanews.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kazneno ga prijavili 64-godišnjak lovio fazane u Dugopolju pa pogodio kolege lovce i lakše ih ozlijedio Slika nije dostupna nevrijeme u hrvatskoj Pogledajte video: Pijavica u Dugopolju čupala stabla i oštetila šest kuća

Budući da se na snimci koja je objavljena u prosincu pošle godine, jasno vidi tko što radi, policiji i tužiteljstvu nije trebalo dugo da otkriju aktere, prijave ih i optuže.

Podsjetimo, video nazvan 'Kliški pir', objavljen na YouTubeu prikazuje nekoliko muškaraca koji uz romsku glazbu pucaju iz pištolja i kalašnjikova u zrak, iznad glava uzvanika svadbe, a potom jedan muškarac baca i eksplozivnu napravu, što okupljene nije pretjerano uznemirilo.

Pucnjava iz vatrenog oružja u Dugopolju dogodila se u subotu 12. prosinca.

Policija nije zaprimila dojavu o tome, ali je nakon pregledavanja snimke objavljene na internetu poduzela službene radnje, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Proveden je očevid na mjestu događaja, izuzete su originalne snimke, te je utvrđen identiteta osoba koje su prisustvovale pucnjavi i identiteta osoba za koje je pregledom snimke utvrđeno da pucaju iz vatrenog oružja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene