Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Kići Slabincu kaznena prijava zbog stradalog pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava Osječko baranjska protiv Krunoslava Kiće Slabinca podnijela je kaznenu prijavu zbog neprilagođene brzine, nakon što je u prometnoj nesreći usmrtio pješaka, Mirka Brkića. U policiji kažu kako je to dio procedure.

Kićo Slabinac nije bio pod utjecajem alkohola kada je u prometnoj nesreći usmrtio pješaka kod mjesta Feričanci, potvrdio je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić, te dodao kako su zatraženi i dodatni nalazi krvi, kako bi se otklonila svaka sumnja da je vozač u krvi imao alkohola. Rezultati ovih nalaza bit će gotovi za nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oporavak na Rebru Zdravstveno stanje Kiće Slabince ide nabolje Slika nije dostupna Pretrpio je blaži oblik Kićo Slabinac se oporavlja od moždanog udara

U prometnoj nesreći kod mjesta Feričanci pjevač Kićo Slabinac svojim je vozilom usmrtio pješaka koji je gurao bicikl. Istražni sudac rekao je kako će se vještačenjem tek utvrditi je li se pješak u vrijeme nesreće kretao po kolniku ili pločniku.

>> Krunoslav Kićo Slabinac autom usmrtio pješaka

Nesreća se dogodila jučer oko 17 sati na državnoj cesti D2, a Mirko Brkić, kako se neslužbeno doznaje, vrludao po cesti gurajući bicikl, navodno u vidno alkoholiziranom stanju, kada je na njega naletio automobil kojim je upravljao pjevač. Susjeda nesretnog muškarca rekla nam je da ga je često viđala pijanog.

Istražni sudac potvrdio je kako nije bilo tragova kočenja, te kako Slabinac nije bio pod utjecajem alkohola, ali su zatraženi i nalazi krvi, kako bi se otklonila svaka sumnja da je vozač u krvi imao alkohola. 

Pješak je navodno izletio pred automobil i Slabinac ga nije mogao izbjeći. Pjevač je nakon nesreće vidno potresen prebačen u našičku bolnicu, no radilo se samo o rutinskom pregledu. Nije pretrpio nikakve ozljede.

'Pacijent je već pušten kući', rekla nam je ravnateljica našičke bolnice dr. Vesna Čačinović. 

Istražni sudac potvrdio je i da je zatražena obdukcija smrtno stradalog pješaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene