Obavijesti Video Pretražite Navigacija
0,09 promila alkohola u krvi

Kerumov nećak zbog prevelike brzine slupao Ferrari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nećak je izgubio nadzor nad vozilom vrijednim dva milijuna kuna na autocesti kod Šestanovca.

Nećak splitskog gradonačelnika Željka Keruma Josip (19) jutros oko 7.45 na autocesti kod Šestanovca je slupao skupocjeni Ferrari. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, udario ogradu i uništio skupocjenu limenu igračku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U PARKU PRIRODE Velebitski ris Josip dobio telemetrijsku ogrlicu: čuvari prirode pojasnili da će tako lakše dobiti podatke o životu te rijetke vrste Antonela Lolić PISANO UPOZORENJE Policija kaznila suce koji su bili na Kerumovoj zabavi pisanim upozorenjem: ''Radi se o prekršaju lake naravi''

Radi se o modelu F430 Spider koji vrijedi oko dva milijuna kuna. Kerumov nećak Josip je prošao bez ozljeda, a opseg štete na automobilu se tek treba utvrditi. Policija je Josipu izmjerila 0,09 promila alkohola u krvi.

>> FOTO: Kerumov Ferrari nepropisno parkiran

Zbog očevida je promet na toj dionici autoceste nekoliko sati bio otežan jer se moralo voziti zaustavnim trakom. Razbijeni automobil prava je zvijer na cesti, cijena mu je oko 220 tisuća eura, a maksimalna brzina mu je preko 300 kilometara na sat.

Odmah nakon kupovine izazvao je zanimanje javnosti jer ga je splitski poduzetnik kupio 2006. godine na braniteljsku povlasticu nećaka Jakova. 'Auto je na sina moje sestre, mog nećaka. Nemate vi mene šta pitat je li auto kupljen na braniteljsku povlasticu kad znam da jeste. Vi ste jedan vrlo bezobrazan novinar i znajte da nemam dobro mišljenje o vama. Više nikada da me niste nazvali. Slobodno to napišite',  bilo je sve što je o spornoj kupnji automobila svojedobno za Slobodnu Dalmaciju Željko Kerum imao za reći.

>> Kerum: Kad se svađamo, mozak mi je nigdje!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene