Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kći policajca poginula u prometnoj nesreći koju je on skrivio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na ulazu u Privlaku nedaleko od Vinkovaca, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Nesreća se dogodila kada je "škoda", vinkovačkih registracija, kojim je od državne ceste D55 Vinkovci-Županja u smjeru Privlake upravljao vozač, inače policijski službenik PP Otok, prešlo na suprotni kolnički trak te se sudarilo s "citroenom", zagrebačkih registracija, kojim je upravljao vozač iz Zaprešića.
U prometnoj nesreći smrtno je stradala 20-godišnja suvozačica u "škodi"- kći vozača, dok su vozači "škode" i "citroena" te suvozačica u "citroenu" teško ozlijeđeni, potvrdila je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNI VIKEND Tragedija na cesti: Biciklisticu usmrtio pijani vozač koji je upravljao automobilom za vrijeme zabrane vožnje Slika nije dostupna Smrtno stradala biciklistkinja

Vozač "škode" i suvozačica u "citroenu" prevezeni su u vinkovačku bolnicu, a vozač "citroena", koji se nalazi u životnoj opasnosti, u osječku bolnicu.

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene