Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Kći skrivila smrt nepokretne majke (88): Nije joj pomagala, pa je preminula u mukama...

Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv žene rođene 1973. godine zbog kaznenog djela prouzročenja smrti iz nehaja i kaznenog djela ostavljanja u teškom položaju bliske osobe.

Tereti ju se da je od sredine 2016. godine u obiteljskoj kući u Koprivnici u kojoj je stanovala sa svojom majkom (1930.), a nakon što je njezina majka pala i slomila desnu natkoljeničnu kost te postala nepokretna i nesposobna brinuti se o sebi, nije zatražila liječničku pomoć, olako smatrajući da neće doći do težih posljedica.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak Ilustracija mučan slučaj Silovao djevojku pred drugima na osobito okrutan način: "Bila je ozlijeđena, krvarila, a onda je ostala trudna..."

Nije se na odgovarajući način brinula o njezinoj higijeni niti joj je pomagala pri promjeni položaja tijela u krevetu, pa je kod majke došlo do razvoja višestrukih teških dekubitusnih rana na prsnom košu, leđima, kuku i nogama.

Hitnu pomoć pozvala je tek 15. kolovoza 2017. kad je oštećenica otpremljena u bolnicu, gdje je preminula istog dana uslijed septičkog šoka i akutnog zatajenja srca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene