Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio ga presretač

Kažnjavani vozač kroz Sveti Rok sa 203 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom provođenja akcije Vikend u dane proteklog vikenda ( 4., 5. i 6. prosinca) policijski službenici PU zadarske kontrolirali su 493 vozila i vozača, a poduzeli su 141 represivnu mjeru.

U nedjelju, u 20.10 sati 48 godišnjak se kretao osobnim automobilom marke Golf (zadarskih registarskih oznaka) kroz tunel Sv. Rok na A-1, brzinom od 203 km/h što je utvrđeno policijskim presretačem.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Vojna vozila u luci Gaženica, ilustracija potpora španjolskoj vojsci MORH upozorio na vojni konvoj, pogledajte gdje se očekuje zastoj: "Molimo građane za strpljenje"

Protiv njega će nadležnom Prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Predviđena novčana kazna iznosi od 3000 do 7000 kuna, tri negativna prekršajna boda i određivanje zaštitne mjere upravljanja motornim vozilom – koju određuje nadležni prekršajni sud. Vozač je već evidentiran kao počinitelj većeg broja prekršaja, imao je 13 prekršaja u posljednje tri godine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene