Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavali amfetamine

Kaznene prijave protiv tribunjskih dilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninska policija dovršila je kriminalističku istragu nad četvoricom osumnjičenika iz Tribunja za koje je utvrđeno da su od siječnja do srpnja 2011. na području Tribunja i Vodica preprodavali opojnu drogu uglavnom konzumentima s tog područja.

Utvrđena je osnovana sumnja da su 41-godišnjak, 32-godišnjak, 34-godišnjak i 29-godišnjak počinili 26 kaznenih djela zloporabe opojnih droga, najviše prodaje opojne droge.

Pri premetačini stanova osumnjičenoga 41-godišnjaka i 32-godišnjaka po nalogu istažnoga suca Županijskoga suda u Šibeniku osumnjičeni 41-godišnjak dragovoljno je predao digitalnu vagu i 43,2 grama bijele praškaste tvari karakteristične za opojnu drogu amfetamin, a osumnjičeni 32-godišnjak dragovoljno je predao 1,1 gram bijele praškaste tvari karakteristične za tu opojnu drogu.

Osumnjičeni 41-godišnjak i 32-godišnjak uz kaznenu će prijavu tijekom dana biti dovedeni istražnome sucu Županijskoga suda u Šibeniku zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni, a protiv osumnjičenih 34-godišnjaka i 29-godišnjaka kaznena prijava bit će podnesena redovitim putem. (HINA)

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene