Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manja materijalna šteta

Kaznene prijave maloljetnicima zbog provale u vikendicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva 15-godišnjaka i 12-godišnjak iz vukovarskog kraja 64-godišnjem vlasniku vikendice u Lovasu pričinili su materijalnu štetu manju od tisuću kuna.

Službenici PU vukovarsko-srijemske završili su istragu nad dvojicom 15-godišnjaka i jednim 12-godišnjakom iz vukovarskog kraja u kojoj je utvrđeno da su u maloljetnici između 30. lipnja i 3. srpnja ove godine provalili u vikendicu na području Lovasa, čime je 64-godišnjem vlasniku pričinjena materijalna šteta manja od tisuću kuna, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju" Uhićeni muškarci izvedeni pred DORH - 7 Oštetili sedam vozila FOTO Privedeni provalnici koji su napravili dar-mar u zagrebačkoj Dubravi: Policija objavila detalje

Oba su 15-godišnjaka kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, a o 12-godišnjem djetetu dostavljena je obavijest istom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene