Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nožem na muškarca

Kaznena prijava za pokušaj ubojstva u Trogiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogirska policija podnijela je kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva protiv muškarca koji je nožem nanio tešku i po život opasnu ozljedu 37-godišnjaku, izvijestila je splitska policija.

Prijavljeni 59-godišnjak je u četvrtak oko 16.25 sati u Stepinčevoj ulici u Trogiru na parkiralištu nožem u srce teško ozlijedio 37-godišnjaka koji je s ozljedama opasnim po život hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split, a kako se doznaje u bolnici, život mu je i dalje ugrožen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pokušaj ubojstva u Dalmaciji: Nožem izbola ženu po vratu i licu, a onda sebe rezala staklom Ilustracija Bizarni incident Pijan hodao po zagrebačkom naselju Prečko s noževima, policija ga uhvatila

>> Trogir: Zbog svađe oko parkinga nožem ubo 37-godišnjaka

Dvojica muškaraca su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobila oko parkirnog mjesta koje se inače nalazi u krugu jednog poduzeća. Stariji muškarac je prvi prišao mlađem tražeći da napusti parking i nakon toga je uslijedio verbalni, pa fizički obračun. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene